FM Foliemontage laver alle opgaver indenfor bilindpakning, print og folie

Hos FM Foliemontage kan du få pakket din bil ind i lige den farve du ønsker

Du kan få både matte, blanke og metal foliefarver til bilen. Udover at få lige den farve, du gerne vil have til bil, så beskytter folien bilens lak mod ridser og lign. Bilens lak bliver med tiden bleget af solen, en folieindpakning vil beskytte lakken mod solens stråler. En god investering på sigt, når bilen engang skal sælges igen, da du kan tage folien af igen, og have en væsentlig pænere lak, end hvis bilen havde kørt de samme km. uden folie.

Er en fast farve for kedelig, kan du også få bilen pakket ind i print, med lige det billed eller mønster du ønsker. Så uanset om din bil skal pakkes ind i folie med zebra-striber, jaguar-pletter, planketræ eller dit helt eget design, pakker vi det gerne om din bil.

Kært barn har som bekendt mange navne, og indpakning af folie er ingen undtagelse; det bliver kaldt carwrap, taxa-indpakning, reklame-indpakning, bilindpakning, filfoliering og der er sikkert også mange andre ord for det. Hos FM Foliemontage kaldes det for bilindpakning – men det dækker altsammen over det samme: din bil pakkes ind i folie i den farve eller grafik, du ønsker.

Det er ikke kun biler, vi pakker ind i folie – kun fantasien sætter grænser. Vi har pakket trailere, møbler, motorcykler og lastbiler ind i folie. Er du i tvivl om det kan lade sig gøre, så kontakt os for en uforpligtende snak – så finder vi ud af, hvordan vi løser din opgave.

Husk vi også monterer solfilm i din bil.